Wasmachine reparatie Hoofddorp

Wasmachine reparatie Hoofddorp

Wasmachine reparatie Hoofddorp  is uw betrouwbare dienstverlener voor reparatie en onderhoud van alle merken en typen wasmachines. Wij beschikken over een team van vakbekwame monteurs die uw wasmachine-probleem snel en efficiënt bij u thuis onder de loep nemen, ongeacht de aard van het probleem. wasmachine reparatie hoofddorp

Een soepel draaiende wasmachine neemt u bergen werk uit handen. Een defecte wasmachine daarentegen bezorgt u bergen was en als het even tegen zit, kost het ook een berg met geld. Maar gelukkig is er witgoed reparatie Hoofddorp.

Wasmachine reparatie Hoofddorp zorgt er voor dat uw machine in de meeste gevallen nog dezelfde dag weer draait – gangbare reserveonderdelen hebben wij standaard op voorraad. In veel gevallen volstaat vakkundige reparatie om uw machine weer aan de praat te krijgen – en vaak kunnen wij hiervoor reeds de volgende dag bij u op de stoep staan.

Lekt  uw wasmachine water? In dat geval is het zeker raadzaam om zo snel mogelijk contact met onze monteur op te nemen, en grote waterschade zo te voorkomen. Weliswaar zijn de meeste wasmachines hiervoor tegenwoordig uitgerust met zogenaamde waterbeveiliging, maar bij ernstige lekkage loopt de overlast al snel uit de hand.

De wasmachine experts van wasmachine reparatie Hoofddorp zullen het probleem aan de hand van uw omschrijving snel in kunnen schatten: Waar lekt de machine precies? Is dat onderaan, via het deurtje of juist vanuit het zeepbakje bovenaan in de machine? Ook kan de lekkage buiten de machine, bij de afvoerpijp plaatsvinden of onderaan waar de filters zich bevinden. In dat geval is het raadzaam om eerst zelf even te kijken of u een obstructie in de waterafvoer kunt verwijderen, wellicht wordt de afvoerpijp geblokkeerd of dient u de filter goed schoon te maken.

Wasmachine reparatie Hoofddorp hanteert een vast bedrag van 72,60 euro aan onderzoek- en voorrijkosten, ongeacht de aard van het probleem of uw exacte locatie. Na een bezoekje van onze monteur weet u precies wat er aan de machine mankeert en kunt u uw machine in de meeste gevallen nog dezelfde dag weer in gebruik nemen.