Wasdroger reparatie Hoofddorp

Wasdroger reparatie Hoofddorp

Wasdroger reparatie Hoofddorp voor alle reparaties aan uiteenlopende merken wasdrogers. Wordt uw wasdroger op een gegeven moment niet meer warm? Of doet de droger het helemaal niet meer? Wasdroger reparatie hoofddorp

Uw wasdroger is bij ons witgoed reparatie bedrijf veelal binnen 24 uur gerepareerd door een vakbekwame wasdroger monteur.

Tegenwoordig is een wasdroger ook uitermate handig wanneer u niet van strijken houdt: Er zit namelijk vrijwel standaard ook een anti-kreuk programma op. Hierbij blijft de was na het drogen met regelmaat ronddraaien in de trommel, waarbij er warme lucht aan toegevoegd wordt totdat u het programma handmatig uitzet. Het draaien onder invloed van de warme luchtstroom zorgt ervoor dat de was niet in één specifieke positie afkoelt, wat doorgaans tot vouwen en kreukels leidt. Daarmee is het gebruiksgemak van een gemiddelde wasdroger in grote mate toegenomen en worden u als het ware twee klussen uit handen genomen: Het drogen én het strijken.

Wasdroger reparatie Hoofddorp

Onze monteur is in een handomdraai ter plekke wanneer uw droger iets mankeert. Wij repareren alle merken wasdrogers en –combinaties, gewoon bij u thuis voor een schappelijke prijs. Daarmee bespaart u al gauw honderden euro’s aan onnodige vervanging van uw huidige apparaat! Laat uw droger daarom altijd nakijken wanneer deze hapert, in de meeste gevallen volstaat een simpele reparatie zodat hij vervolgens weer droogt  als nieuw.

Veel  van de problemen die zich bij wasdrogers voordoen, houden indirect verband met de lucht- en vochtafvoer. Het hangt van het type droger af of het vocht opgevangen wordt in een condensor, of dat het de machine via een afvoerpijp verlaat. Het is hoe dan ook uitermate belangrijk dat de afvoer vrij blijft van obstructies, bijvoorbeeld door stof en pluizen in de filters, of doordat de afvoer van buitenaf belemmert wordt.

Wasdroger reparatie Hoofddorp adviseert u dan ook om in geval van problemen met uw wasdroger, allereerst na te gaan of de filters daadwerkelijk goed schoon zijn en de eventuele afvoer niet  geblokkeerd wordt. Vaak kan het probleem hiermee al grotendeels verholpen worden. Wanneer dit niet het geval is, volstaat één telefoontje en wij sturen zo snel mogelijk een monteur uw kant op – zónder exorbitante voorrijkosten, op basis van een vast onderzoektarief van 72,60 euro.

Bel, mail of maak een online afspraak en laat u droger in Hoofddorp repareren door een erkend witgoed reparatie bedrijf. Wij repareren onder garantie van 3 maanden.